Бизнес апартаменти и къщи в гр.Русе

Луксозни бизнес апартаменти и къщи отдавани под наем краткосрочно на хотелски принцип от 2 до 30 нощувки. Разположени в идеалния център на гр.Русе, те са обзаведени с пълно офис оборудване: компютър, монитор, скенер, принтер.

Всички апартаменти и къщи са дизайнерски обзаведени с цел да покрият критериите на всички бизнес гости които посещават гр.Русе.

Апартаментите и къщите са разположени до площад Свобода и главната пешеходна алея, където се намират всички важни администативни и обществени сгради, община Русе, съдебната палата, драматичен театър "Сава Огнянов", Русенската опера и много архитектурни паметници.

Услуги

 • Почистване

  Почистване на всеки два дена, след предварителна уговорка за удобен час.

 • Настаняване

  Посрещане и настаняване независимо часа на пристигане.

 • Гид

  Запознаване с близките места за хранене и пазаруване.

 • Храна

  Безплатно чай, кафе, плодове и минерална вода.

 • Трансфер

  Осигуряване на трансфер от и до летище Букурещ.

 • Паркомясто

  Осигуряване на паркомясто.

За апартаментите

Luxury Business Apartment - VR

Добре дошли в нашите луксозни дизайнерски апартаменти, разположени в идеалния център на гр.Русе на 10м. от централната главна пешеходна улица, на която се намират десетки ресторанти, кафета и магазини от веригите Билла, Лидл и др.
Апартаментите са управлявани на хотелски принцип. Те са специално насочени към бизнес пътувания и командировки на служители по цени в рамките на бюджета с включено издаване на данъчна фактура. Всички апартаменти са обзаведени с компютър, монитор, принтер, скенер, бързоскоростен интернет и всички необходими офис оборудвания за нормална работа. Апартаментите са тристайни с площ около 100кв.м., включително две спални, две бани и две WC, хол, трапезария и кухня, които са обзаведени с всички необходими уреди (сушилня, пералня, миялна и др.) и домашна посуда.
Апартаментите са разположени до площад Свобода и главната пешеходна алея, където се намират всички важни администативни и обществени сгради, община Русе, съдебната палата,драматичен театър "Сава Огнянов", Русенската опера и много архитектурни паметници.
Виж още

За къщите

Luxury Business House – VR

Тази луксозна бизнес къща се намира на 500 м от площад „Свобода“. Тя е с локално парно, камина , мека мебел, билярдна маса, трапезария с напълно обзаведена кухня със самостоятелно готвене, 3 спални с 2 бани и тоалетни. Къщата разполага с офис център , компютър, бързоскоростен интернет и кабелна телевизия.

За гостите са осигурени хавлиени кърпи, тоалетни принадлежности и спално бельо.

Къщите са разположени до площад Свобода и главната пешеходна алея, където се намират всички важни администативни и обществени сгради, община Русе, съдебната палата, драматичен театър "Сава Огнянов", Русенската опера и много архитектурни паметници.
Виж още

Адрес

Локация Апартамент 1